top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

The Sims Mobil için Mahalle Özelliği!

Sul sul!


En son güncellememiz olan Mahalle, Sim Town Haritası'na yeni bir yer tanıtmaktan heyecan duyuyoruz - Briny Heights! Zeminde koşmaya başladığınızdan emin olmak için oyun ekibimiz bu kısa SSS'yi bir araya getirdi.



S - Yeni Mahalle özelliği ne hakkında?

C - Mahalle özelliği, size Simlerinizle hikayeler inşa etmek ve anlatmak için daha fazla yer vermekle ilgilidir! Her biri inşa edilebilecek ilave ev alanlarının kilidini açmak ve çevrelerin Simlerin oraya taşınmasını sağlamak için mahalle haritasını ziyaret edebilirsiniz.


S - Kaç tane lot satın alabilirim ve onlarla ne yapabilirim?

C - Mahalle aslını ve üç yenisini içerir. Bu, toplamda dört parti olabileceğiniz anlamına gelir! Her lot, orijinal lotunuzun tam işlevselliğine sahiptir - orada inşa edebilirsiniz, Simleri orada yaşamak için buraya taşıyabilir ve orada etkinlikler yapabilirsiniz.


S - Artık ek partilere sahibim, yeni evlerimi doldurmak için ek eşyalar ve dekor satın alabilir miyim?

C - Evet, yapabilirsin! Oyuncular, kilidi açılmış sınırsız sayıda nesneyi satın alabilecekler. Bu aynı zamanda olay öğelerinde de geçerlidir.


S - Her evde kaç Sim yaşayabilir?

C - 4 oynanabilir Siminizi seçtiğiniz halde lotlarınız arasında bölünebilir. Her evin lotunda ayrıca, içinde oynanamayan 8'e kadar Sim (bebekleriniz, çocuklarınız, yaşlılarınız ve eşleriniz) bulunabilir.


S - Simlerimi her bir araziye nasıl taşırım?

C - Bir Sim'i bir lot içine taşımak için, çevre haritasındaki lotu seçin. Sol panelde taşımak istediğiniz Sim simgesine, ardından yeni evlerini yapmak istediğiniz hedef grubuna dokunun. Oynanabilir ve oynanamaz Simslerinizi istediğiniz kadar hareket ettirebilirsiniz!


S - Zamanlayıcının bitmesini ve lotun hazır olmasını beklemek istemiyorsam ne yapabilirim?

C - Lot hazırlama zamanlayıcısını SimCash kullanarak acele edebilirsiniz. Alternatif olarak, çok satın alırken SimCash seçeneğini seçerseniz, zamanlayıcı yoktur ve lot anında hazırlanır.


S - Envanterimdeki dekor ve hobi ürünleri sahip olduğum tüm evlerde kullanılabilir mi?

C - Evet! Saklanan nesnelerinizin herhangi birinde lotlarınızda yer alabilir ve serbestçe dolaşabilirsiniz. Maddelerin kendileri üzerinde bir sınır yoktur, ancak hobi, kariyer ve parti öğelerinin, bu eşyalar için parti etkileşimlerini kullanmak için ana partide bulunması gerekir.


S - Aile Portresime nasıl erişirim?

C - Aile Portresine, lotunuzdaki Aile Portresi resmine dokunarak erişebilirsiniz. Her mekanınıza bir resim koyabilirsiniz - mağazanın “Duvar Dekorasyonları” kategorisinde yenileri satın alınabilir. Ek olarak, o lot için Aile Portresi ekranını ziyaret etmek için mahalle haritasında bir lot seçtiğinizde lot başlığına (ekranın sol üstündeki) dokunabilirsiniz.


S - Herhangi bir evde parti düzenleyebilir miyim?

C - Şu anda ev sahipliği yaptığınız tüm partiler orijinal evinizde gerçekleşmelidir. Evsahibi olduğunuzda, oynanabilecek tüm Simsleriniz, diğer partilerde olsalar bile katılacak! Siz ve arkadaşlarınız birbirlerini ziyaret ettiğinde, sadece orijinal evlerini görebildiğinizi de unutmamak gerekir. Mevcut partiler listesinde gösterilen parti bildirimleri, sadece ana arsaya yerleştirilen ürünler için simgeler gösterecektir.


S - Birden fazla ev alanım olduğunda artırma öğeleri nasıl çalışır?

C - Kazanılan enerjiyi artıran veya etkinlik ilerlemesini artıran herhangi bir ürün, sahip oldukları her eve, hangi partiye yerleştirildiklerine bakılmaksızın uygulanacaktır. lotlarınızdan en az birinde olanlar, size destek verecekler!


İyi şanslar ve iyi eğlenceler Simmerlar!

The Sims Mobile'i bugün App Store'da veya Google Play'de indirin. Ve bu yolda iken, heyecan verici değişikliklerden haberdar olmak için bizi Twitter'da takip ettiğinizden emin olun.

342 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page