top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

Büyük Düşün Küçük İnşa Et (Resmi Blog Yazısı)

Küçük evler hakkında büyük haberlerimiz var.


Herkes küçük yaşantının şu an sadece bir trendden daha fazlası olduğunu biliyor - bu bir hareket. Ekolojik, daha az pahalı ve Simleriniz için büyük yaşama göre sonsuza kadar daha sıcak. İşte bu yaşam tarzını şık bir şekilde kutlama zamanı. Bu yüzden muhteşem The Sims™ 4 Tiny Living Eşya Paketi'ni sunuyoruz!


Küçük Evler, Büyük Hayaller

Simlerinize özel bonuslar almak için 'Tiny Home Residential Lot' ile 100 karo büyüklükte azaltılmış bir alan oluşturmak için kendinizle yarışın. Dost faturalara ek olarak, daha küçük alanlar ilişkilerin çiçek açmasını teşvik etmek için iyidir ve bir bahçe için bol miktarda avlu alanına sahip olacaksınız. Nihai övünme hakları için şirin, daha küçük bir ev inşa etmek için arkadaşlarınızla yarışın.


Hadi Dolap Yataklardan Konuşalım

Siz istediniz ve biz teslim ediyoruz: dolap yatağa merhaba deyin. Bu çok işlevli yerden tasarruf sağlayıcınızla bol şenlikle uğraşın - Simlerin onu bırakırken sıkışıp kalmadıklarından emin olun! Neyse ki, faaliyetler için tonlarca alan bırakır ve kitaplık/ses sistemi/TV birleşik nesnesiyle eşleştirildiğinde olanaklar sınırsızdır.


Biz Şaka Yapıyoruz!

Kazak havalarında en üst düzeyde hoşgörü için tıknaz örgüler de dahil olmak üzere bir dizi rahat yeni CAS öğesinin olmasını bekleyin. Sims'leriniz bu rahat kıyafetler ve aksesuarlarda bir böcek gibi görünecek ... belki biraz fazla rahat.



Geldiği yerde daha pek çok şey var, bu yüzden 21 Ocak 2020'de PC ve Mac'e ve 4 Şubat 2020'de PlayStation®4 ve Xbox One'a (The 20'nin yıldönümü) gelen The Sims 4 Tiny Living Stuff Pack için heyecanlanın.

90 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page