top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

Discover University Hakkında Her Şeyi Öğrenin! (RESMİ BLOG)

Simmerlar, dersler çok yakında The Sims™4 Discover University Genişleme Paketi ile başlayacak! Hazırlanmak için, University of Britechester ve Foxbury Institute'a hızlıca göz atalım ve üniversite hayatının gerçekte ne olduğunu öğrenelim!

Britechester Üniversitesi

Bu yüksek öğrenim temelinin, öğrencilerin dünyadaki zorluklarla yüzleşmeye hazır, akıllı, çok yönlü Simlere uyuşmasıyla biliniyor. Britechester Üniversitesi, öğrencileri için sanat ve beşeri bilimlere kuvvetle odaklı seçkin teklifler de dahil olmak üzere çeşitli derecelerde yollar sunar.


Diplomalar: Biyoloji, Bilgisayar Bilimi, Ekonomi, Fizik, Psikoloji ve Kötülük


Üstün Diplomalar: Sanat Tarihi, Mutfak Sanatları, Drama, Güzel Sanatlar, Tarih, Dil ve Edebiyat ve İletişim


UBrite başka ne sunuyor? Britechester Spirit Corps Organizasyonu'ndaki oyun gününde Sim'iniz sosyalleşebilir, dans hareketlerini gösterebilir, belki bir fıçı standı yapabilir ve Ejderha gururunu teşvik edebilir. Yaratıcı yönlerini keşfetmek isterlerse, Sanat Derneği ile birlikte dış mekan figürü resmi yapmak için ortaklar tarafından kanala yönelebilirler. Ayrıca, zorlu Tartışma Loncası'nda üniversitenin en iyi ve en parlaklarından bazılarıyla sosyalleşebilir veya kafa kafaya gidebilirler.


Foxbury Enstitüsü

Siminiz yenilikçi liderler oluşturmaya odaklanan daha modern bir kampüs seçmek isteyebilir ve Foxbury Enstitüsü çok iyi bir şekilde buna oturacak olmalı. Bu önde gelen üniversite etkileyici olanakların yanı sıra bilim ve teknolojiye yönelik hem etkinlikler hem de seçkin diploma programları sunmaktadır.


Diplomalar: Sanat Tarihi, Mutfak Sanatları, Drama, Güzel Sanatlar, Tarih, Dil ve Edebiyat ve İletişim


Üstün Diplomalar: Biyoloji, Bilgisayar Bilimi, Ekonomi, Fizik, Psikoloji ve Kötülük


Foxbury’nin harika organizasyon ve etkinliklerinden bazıları, Sim'inizin kırmızı ve altınları Okul Ruh Günü'ndeki okullarına bir meyve suyu fıçısı, meyve suyu pongu ve hatta belki biraz çizgi ile desteklemesi için bağışlayabildiği Foxbury Spirit Squad'ı içerir. Tıkanıklıktan bir mola verme zamanı geldiğinde, Sim'in The Brainiacs onur toplumu ile biraz dinlenmek ve rahatlamak için bar gecesine katılması mümkündür. Sim'inizin kaçınılmaz robot ayaklanmasına yol açmasına yardımcı olmak ister misiniz? Bot Savants ile geleceklerini üstesinden gelmeyi sevecekler. Eğer botunuz Utili-Bot Yarışması’nda yüce hüküm sürecek bir şeye sahipse, girmek ve Sim'in bir sonraki Bot Master olup olmayacağını görmek için dörtlü yola çıkın!


Finansal Yardım

Sim'in, sanat ve beşeri bilimlere odaklanmasıyla Britechester Üniversitesi'nin kutsal salonlarını veya en son teknolojiye sahip Foxbury Enstitüsü'nün ve onun bilim ve teknoloji çekiciliğini tercih etse de, yüksek öğretimde yolculuk ederken öğrenecekleri ve görecekleri bir ton şey var!


Ancak, çantalarını toplamaya başlamadan önce, eğitim için nasıl para ödeyecekleri konusunda küçük bir araştırma yapmak iyi bir fikirdir. Hem akademik hem de atletik yetenekli öğrenciler için ihtiyaç duyulan bursların yanı sıra tonlarca burs ve bağış vardır. Sim'iniz kariyer yolunda çoktan başladıysa ve eğitimlerini ilerletmek istiyorsa, kariyer bursu almak isteyebilirler. Simlerin kolej masraflarını karşılamaya yardımcı olması için hangi bursların mevcut olduğunu öğrenebileceksiniz.


Ayrıca Simleriniz, eğitimlerini finanse etmek için öğrenci kredileri alma fırsatına sahiptir, ancak ödemelerin mezun olur olmaz ödeneceğine dikkat edin.


Üniversite Hayatı

Her iki okul da öğrencilere kampüste veya kampüsün dışında yaşamak için çeşitli olanaklar ve fırsatlar sunar. Yatakhane odaları dekore etmek, oda arkadaşlarıyla takılmak ya da sadece küçük bir masa tenisi oynamak, Sims'inin bekleyebileceği yeni deneyimlerin sadece birkaçıdır. Büyük bir sınav için çalışmanız mı gerekiyor? Neden commons'ta bir çılgın oturumuna katılmıyorsun? Bazı eğlencelerde sıkılmayı unutma Unutmayın E-Spor veya Futbol Takımı'na katılmak gibi yeteneklerini ön plana çıkarmak ya da en iyi okul renklerine sahip olan barda bir ruh etkinliğine katılmak.


Ancak! Diğer üniversiteye şakalar çekmek veya parkta küçük bir tablo yapmak çok eğlenceli olabilir, Simlerin çok eğlenmesine izin vermeyin, dönem ödevleri, sınavlar, sunumlar ve ödevleri unuturlar. Simlerinin dikkatinin çok dağılmasına izin verirsen ve notları düşecek - burs veya bursa güveniyorlarsa büyük sorunlara yol açabilir.


Sınıfların ilk günü tam köşede; bu arada gelecekteki sınıf arkadaşlarıyla bağlantı kurmayı unutma!

3.173 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page