top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

Bir Büyük Yama Daha!

Güncelleme tarihi: 16 Ara 2019

Yama 12/12/2019 PC: 1.59.73.1020 / Mac: 1.59.73.1220


Merhaba Simmers!


The Sims 4 için epey bir yıl oldu! Yavaşlama belirtisi olmadan oyunun 5. yıldönümünü geride bıraktık. Topluluğun en çok talep edilen genişleme paketlerinden biri yakın zamanda tanıttık Discover University'de eğitim almanın keyfini çıkarmanızı umuyoruz. Duymamış olmanız durumunda, ortak oylarınızın Sims 4'e gelecek başka bir paketin yoluna karar vereceği başka bir topluluk Stuff Pack projesi başlattık. Elbette, Sims'in 20. yıldönümü sona erdi. Sizinle kutlamayı dört gözle bekliyoruz. Bugünün güncellemesi sizden de etkilendi… Oyun içi deneyiminiz için önemli olduğunu bize bildirdiğiniz konuların ele alınması için zaman ayırdık ve aşağıda bulacağınız uzun düzeltmeler ve geliştirmeler listesinin The Sims 4'ü oynamanın saatler süren eğlencesine öncülük edin. Ek olarak, hoşlanmayacağınızı umduğumuz birkaç plan dışı ekstradan sıktık.


Oyuna sadece yeni müzik parçaları ekledik, aynı zamanda çocuklar ve bebekler için de mevcut olan bir çok saç stilini değiştirdik. Bu stillerin yetişkin versiyonları, orijinal olarak hangi paketlerden geldiklerini seçmeyecek olsa da, Sim'in küçükleri için bu ek seçeneklerden memnun kalacağınızı umarız. Maxis yakında tatilin tadını çıkarmak için kısa bir mola verirken (mutlu Winterfest ve Yeni Yılınız Kutlu Olsun!), 2020'de The Sims 4 için paketlenmiş bir yıl daha döneceğiz.


-SimGuruGraham, ft. SimGuruGnome


Güncelleme çok büyük olduğu için daha fazla detay yazamadık çünkü çok uzun oluyordu. Umarım bu güncelleme gerçekten büyük oranda sorunlarımızı çözer.


Sizin için bu konu hakkında bir video hazırladık. İşte video:


53 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page