top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

TS4 Island Living'in Kamera Arkası

Güncelleme tarihi: 5 Eki 2019

Pekala, hevesli sanatçılar, stil takipçileri ve tecrübeli hayranlar, bu sizin için. The Sims ™ 4 Island Living Genişleme Paketi* 'ni büyük bir heyecanla duyurduk ve bu paketin içinde olan tüm sıkı çalışmalarıdan dolayı heyecanlıyız. Bu yüzden, Maxis yapımcısı Jill Johnson ve sanat yönetmeni Stephen Edwards'a ekibin bu tropik ada cennetini yaratma konusunda nasıl bir fikir sahibi olduklarını bize açıklamalarını istedik.

 

Genel sanat kavramı ve tarzı Island Living paketine nasıl katkıda bulunuyor?


Çevre, okyanus, insanlar, büyüleyici mobilyalar ve mimari parçalar sizi bu paketin rahat ortamında yaşatmak için çok şey yapıyor. Cildinizdeki taze serin suyu neredeyse hissedebilir, kıyıdaki dalgaların kokusunu duyabilir ve etrafınızdaki güneşin sıcaklığını hissedebilirsiniz. Sanat ekibi, adaları kendimizi özel ve farklı hissettiren dünyadan farklı kılmak için ekstra sevgi kattı. Muhteşem gün batımları ve canlı mercanlardan, yüzerken yakalayabileceğiniz sevimli deniz kaplumbağalarına kadar, Sulani'de size Simleriniz için yepyeni bir yaşam tarzı verilir.


Giyim konseptleri ile ilgili fikirleri nasıl buldunuz?


Genellikle başlangıçta genişler ve ilgi görenleri görmek için çeşitli kaynaklardan araştırırız. Sokak stilleri, belirli bir görünüm veya trendi hissetmek için değerlidir. Ana cadde tasarımları ve pist koleksiyonları, diğer tasarımcıların belirli bir temaya nasıl yaklaştığı hakkında bir fikir verebilir. Ama bu pakette özellikle dekor ve kıyafetleri yaratan yerel tasarımcılar / zanaatkarlar fikrini teşvik etmek istedik. Akılda tutulan yaklaşım, mevcut stillerin yorumlanmasından daha fazla kültürel görünümün bozulmaması ve geleneksel tarzların güncellenmesi, şekil, kalıp, doku ve renk için sanat ve doğaya bakma hakkında daha fazla bilgi olmasıydı.

Island Living ortamı için nereden ilham aldınız?


Güney Pasifik/Polinezya'nın mercan resifleri etrafındaki çarpıcı zümrüt ve turkuaz suyu, geliştirmede büyük etki yarattı. Böylece, temayı desteklemek için o bölgenin canlı florasını ve faunasını çizmek mantıklı geldi. Neyseki, The Sims 4 tarzı bize daha tanıdık bir his yaratma imkanı sunuyor(ama spesifik değil) bu yüzden biz referans çizerken her zaman küçük bir kırılma noktası var. Örneğin, gemi enkazı karaya oturmuş ve terkedilmiş, ama tanker gibi istilacı veya kurumsal bir şey ima etmek yerine, aileye ait bir balıkçı teknesi olarak koyduk. Sanatçı birkaç tekneden özellikler çekti, daha sonra malzemelerin aşınmasını ve yırtılmasını belirtmek için gemi enkazı referanslarını kullandı. Aynı şekilde, Kuzey Avrupa'daki görünüşünü beğendiğimiz ve konsept yoluyla onu temamıza doğru eğdiğimiz bir şelalenin referanslarına rastladık. Ayrıca Güney Pasifik / Polinezya adalarında yaşayan zamanını geçiren herkes için bir yakınlık ve ev hissi içerdiğimize emin olmak istedik, bu yüzden öneriler için bir iç gruba ulaştık. Bu tartışmadan çıkan en sevilen ev biblolarından biri, mutfağınız için dev tahta kaşık ve çataldı!


Peki ya tekneler, araçlar ve kıyafetler üzerindeki benzersiz desenler?


Kalıpların çoğunda bölgeye özgü sanat ve tekstil baskılarından ilham aldık, daha sonra bunları Sims tarzı için yorumladık. Bir sanatçı şekilleri, motifleri ve grafik ögelerini yaratmak için zaman harcadı, sonra başkalarının çekebileceği bir desen kütüphanesi inşa etti. Yine, topluluğun ada kültürüne olan yakınlığını yansıtmak istedik, bu nedenle geleneksel okyanus yaşamına, bitkilere çiçeklere ve desenlere bakmak doğal göründü.

Konsept çalışmasının yaratılması sırasında karşılaştığınız zorluk neydi?


Oluşturmaya çalıştığınız vizyon ile içerik miktarını dengelemek her zaman zordur. Bu paket için iki mobilya stili oluşturmamız gerekti: konut adasının gelişimi için lüks bir tatil teması ve topluluk adası için daha el yapımı, yerel bir lezzet. Özel olarak tasarlanmış her odanın olması zaman dilimimizde mümkün değildi, bu yüzden her iki stili de birleştirmek için malzeme ve renk kullanmaya karar verdik.

Bize Konsept resminin yaratılması sırasında "çak bi' beşlik" anı hakkında bilgi ver


Pratik olarak, her varlık, tasarım aşamasında, ayrıntıda veya yöndeki küçük bir değişiklik bile olsa onu artırabilen, bi' beşlik veya küçük bir 'hurra'ya sahiptir. Hikaye anlatıcılığına ilham veren eserler çalışmak için çok faydalıdır. Yapı stilinin, dekorasyon parçalarının ve malzeme muamelesinin özel bir anlatıyı tanımlamak için seçildiği tiki bar gibi. En iyi rahatlama içindekileri tekrar bir araya getirip (umarım!) görüntünün doğru olduğunu ve paketin ruhunu yakaladığını görmeniz olurdu.

Island Living'in hangi bölümünü oyuncuların görmesi ve onlarla etkileşime geçmesi için heyecanlısınız?


Oyuncular için sadece okyanusumuzun ne kadar güzel göründüğünü değil, aynı zamanda sunduğu tüm eğlenceli aktiviteleri ve zevkleri keşfetmeleri için heyecan duyuyorum. Su sıçratmak için sadece büyük bir su kütlesi değil. Yeni yüzme stilleri, etkileşime girecek deniz yaşamı ve Simlerinizin yüzerken inceltilmesi veya kramp girmesi gibi karşılaşması için küçük sürprizler ekledik. Çok nadir durumlarda köpekbalığını bile görebilirsiniz!

*Bu röportaj EA Resmi sitesinden alınmıştır. Haberin orijinali için linke tıklayın,

25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page