top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

The Sims 4 Legacy Edition NEDİR? Kimler Kullanmalı?


EA, kısa süre önce The Sims 4 için minimum sistem gereksinimlerini yükselteceklerini açıkladı. Bununla birlikte, Windows 32 bit işletim sistemleri ve metal olmayan MAC OS sürümü kullanan kullanıcılar gelecekteki paketlere sahip olamayacak (oynayamayacaklar). EA’nın Answers HQ bölümünde yayınlanan ayrıntılı bir yayında, Topluluk Yöneticisi EA_Mai, Legacy Edition’ın ne olduğu ve hangi oyuncuların ileriye doğru yükleyeceği konusunda ayrıntılı bir açıklama yaptı.


Kısacası, Legacy Edition, eski bilgisayar teknolojileriyle çalışan temel oyunun bir sürümüdür. The Sims 4'ü açmadan ve bunu yapmanızı söyleyen bir mesaj almadıkça, Origin aracılığıyla indirmeniz ve yüklemeniz gerekmez.

Benim 32 Bit işletim sistemli bilgisayarımda The Sims 4 kendi kendine güncellenecek mi? - Hayır; siz The Sims 4'ü açmaya çalıştığınız zaman, eğer 32 bit bir işletim sistemindeyseniz, sizden The Sims 4 Legacy Edition indirmeniz istenecek.
The Sims 4 Legacy Edition gelecekte herhangi bir yeni içerik, hata ya da düzeltme için güncelleme alacak mı? - Hayır The Sims 4 Legacy Edition herhangi bir içerik ya da düzeltme için güncelleme almayacak.,
Çevrimiçi (Online) özellikler The Sims 4 Legavcy Edition'da çalışacak mı? - Hayır, Galeri, oyun afişleri ve sosyal etkileşimler devre dışı kalacak. The Sims 4 Legacy Edition sürümü, güncelleme gerçekleştikten sonra yayımlanan içerik alımlarını göstermez veya izin vermez.

32-bit Ne Anlama Geliyor?


WM Aracı - Webmaster Portalı'nın makalesine göre:

32-Bit işlemciler 1990'lı yılların başından sonuna kadarki süreç içerisinde yaygın olarak kullanılan işlemci mimarisidir. Bu zaman dilimi içerisinde Intel Pentium ve AMD işlemcilerin tamamı 32-Bit'lik işlemcilerden oluşuyordu. 32-Bit işlemciler 32 bit'lik veri ünitesi genişliğine sahiptir. Bu nedenle bilgisayarlarda kullanılacak olan işletim sistemlerinden yazılımlara kadar her şey o zamanlar için 32 bit temeli düşünülerek hazırlanıyordu.  Daha sonradan çıkan 64-Bit mimarisiyle birlikte yeni nesil bilgisayarların neredeyse tamamı içerisinde 64-bit'lik işlemcilere yer verilmeye başlanmıştır.

Günümüzde çoğu bilgisayar 64 bit işlemciye sahiptir, ancak 2015'ten önce yapılan dizüstü bilgisayarlar ve bilgisayarlarda hala 32 bit sistemler bulunabilir. Sims 4’ün çevrimiçi özelliklerine yeniden erişmek ve Discover University ve gelecekteki paketleri oynamak için 64-bit bir sistem satın almanız gerekir.


Önceki Tüm Paketler The Sims 4 Legacy Edition'da Çalışacak

EA_Mai, önceki Sims 4 eşyaları, oyun ve genişletme paketlerinin, temel oyunun Legacy Edition'ında tamamen oynanabileceğini doğruladı. Bu nedenle, bilgisayarınızın artık desteklenmediğini keşfetmişseniz, şimdiye kadar yatırdığınız tüm parayı kaybetmediniz. Küçük bir teselli, ancak yine de dikkate değer.


2 Eylül 2014 ve 10 Eylül 2019 tarihleri ​​arasında yayımlanan tüm Eşya, Oyun ve Genişleme paketlerini satın alabilecek ve oynayabileceksiniz: Luxury Party Stuff Pack, Perfect Patio Stuff Pack, Cool Kitchen Stuff Pack, Spooky Stuff Pack, Movie Hangout Stuff Pack, Romantic Garden Stuff Pack, Kids Room Stuff Pack, Backyard Stuff Pack, Vintage Glamour Stuff Pack, Bowling Night Stuff Pack, Fitness Stuff Pack, Toddler Stuff Pack, Laundry Day Stuff Pack, My First Pet Stuff Pack, Moschino Stuff Pack, Outdoor Retreat Game Pack, Spa Day Game Pack, Dine Out Game Pack, Vampires Game Pack, Parenthood Game Pack, Jungle Adventure Game Pack, StrangerVille Game Pack, Realm of Magic Game Pack, Get Together Expansion Pack, Get To Work Expansion Pack, City Living Expansion Pack, Cats & Dogs Expansion Pack, Seasons Expansion Pack, Get Famous Expansion Pack and Island Living Expansion Pack.

Bundan sonraki paketler (Discover University dahil) desteklenmeyecek ve kullanılamayacak.


Legacy Edition'a geçmek, Sims ekibinin seriyi ilerletmek istediği anlamına geliyor; sadece oyunun en yeni ana akım teknolojisinde çalışmasını sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda gelecekteki paketlerin içeriğini genişletmeyi ümit ediyor olabilirler.


The Sims 4 Legacy Edition, The Sims 4 ana oyununu halihazırda satın alan tüm oyuncular için Origin'de ücretsiz olarak sunulmaktadır.


Bilgisayarınızın 32-bit olup olmadığını kontrol etmek için Windows 10'da ayarlardan 'Sistem' kısımına girip, 'Hakkında' bölümünden 'Sistem Türü'ne bakabilirler. Ya da bu linkten öğrenebilirsiniz: What's My OS?

6.700 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page