top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

The Sims 4 Island Living mi geliyor ?

Güncelleme tarihi: 5 Eki 2019

İlk öncelikle bu gönderi kesin bir netlik içermez ve The Sims 4’ün yaklaşmakta olan paketinin teması veya içeriği hakkında henüz resmi bir onay içermemektedir.

Bir satış sitesi yöneticisi Pan Vision, çok yakın zamanda sitelerine The Sims 4 Island Living'i listeye ekledi. Pan Vision daha önce Sims ekibinin resmi duyurularından hemen önce The Sims 4 Get Famous'i ve The Sims 4 Seasons'ı listeledi. Daha yakın zamanda Tropical Paradise adlı yeni bir genişleme paketinin de listelendiğini gördük.


Şimdiye kadar gördüğümüz sızıntılarla her zaman paketin adını duymuşken bu kez biraz da detayları öğrenme şansı elde ettik. Sızıntıda paketin açıklamasının yanında çıkış tarihinin 21 Haziran 2019 olduğu da belirtiliyor.

''Olağandan kaçın ve The Sims 4 Island Living'deki plajlarla çevrili gevşek bir yaşam tarzının tadını çıkarın. Simlerin kendi cennetini yarattığı güneşte, kumda ve sonsuz eğlencede boğulmuş havadar dünyayı keşfedin!''


Peki siz bu paket hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Island Living doğru isim mi? Öncelik verilmesi gereken paket bu muydu?

17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page