top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

The Sims 4 Discover University Sızdırıldı!

Birçoğumuzun yıllardır beklediği paket geçtiğimiz aylarda Sims 4'ün yeni görünümünde bize göz kırpmıştı. Ve görüyoruz ki yaptığımız haberle bugün karşımıza çıkan paket gayet birbirine uyuyor. İşte 18 Temmuz 2019 tarihli haberimiz:



Şimdi The Sims 4'te kitaplara dokunup okul ruhunuzu göstermek için Simlerin okula kaydolduğu, üniversite deneyimlerini keşfettiği ve ders dışı etkinliklerin tadını çıkardığı üniversite Genişleme Paketi'ni keşfedin. Simlerinizi mühendislik, eğitim veya hukuk kariyerlerinde başarı için dersler aldırın. Robotları ve masa tenisini keşfedin, ayrıca rakip okula karşı şakalar çekerek yaramazlık yapın. Sıkı çalışın, uyuyun ve okuldaki maskotun bir beşlik çakın - bu notları yüksek tuttuğunuzdan emin olun!
Okula Yerleşin - Britechester'a Hoşgeldiniz! Tarihi Britechester Üniversitesi'ne veya modern Foxbury Enstitüsü'ne girdiklerinde Sim'iniz için yeni bir bölüme başlayın. Yurtta veya kampüs dışında yaşayın, bisikletle Britechester'ı keşfedin, öğrenci ortak alanlarında zaman geçirin ve kütüphanede bir çalışma saati yapın. Öğrenci ruhunu bir okul ruhu etkinliğinde tezahürat edin ve Sim'inizin gururunu göstermek için okul renkleri giyin.
Zarif Kalın - Simlerinizi, ilgilerini çeken, biyoloji, bilgisayar bilimi, sanat tarihi ve hatta kötü adamlık dersleri olan Üniversitelere kaydedin. Bir konferansa katılın ya da dönem ödevleri ve sunumlar üzerinde çalışın; Sim ne kadar çok öğrenirse, öğretmenlik, hukuk ve mühendislik gibi mesleklerde o kadar iyi olur. Sınıflara gitmek ya da havaya uçurmak, Sim'in notlarını etkileyeceğinden zaman yönetimi bir zorunluluktur.
Tanış, Karış ve Keşfet – Sim'in kolej hayatını nasıl kucakladığı onlara kalmış. Bütün gece çalışıp ödevlerini yapabilir veya rahatlayabilir ve uyuyabilirler. Meyve suyu pongu gibi aktivitelerle, bir futbol topuyla hokkabazlık etmek ve oda arkadaşlarıyla takılmak, bir mola vermek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! Ayrıca, Sim'in robotik, tartışma, sanat ve hatta gizemli bir gizli toplum gibi okul organizasyonlarına katılabilir. Okul yılı ilerledikçe, Simler ellerinden gelenin en iyisini yapar ve kim olduklarını keşfeder.
Kampüs Tarzınızı İfade Edin - Sim'in mekanını, kişiliğini poster ve mini buzdolabı gibi nesnelerle yansıtan yatakhane dekoruyla rahat bir hale getirin. Ardından, kişisel tarzınızı istediğiniz şekilde geliştirin, ister sınıf dışı eşofman giyecek ister en iyi kıyafeti olsun, her zaman okul ruhunu göstermenin veya bir sınıf arkadaşını etkilemenin bir yolu vardır.

Daha önceki haberimizde olduğu gibi spor alınında okuyabilir ve bisiklet sürebilirsiniz! Sizce nasıl bir paket bizi bekliyor? The Sims 3 ve 2 ile aynı seviyede mi olacak? Yoksa bazı paketlerde olduğu gibi geri mi kalacak?

28 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page