top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

The Sims 4: Asansörlere Amaç Vermek

Güncelleme tarihi: 16 Ara 2019

İşlevsel Asansörler

Modder TheSimmer40, asansör kapılarına herhangi bir yere yerleştirilmesinde bir amaç ve yetenek kazandırmıştır. Bu modla, birçok katlarınız arasında seyahat edebilecek asansör boşluklarına sahip olacaksınız.


Realm of Magic portallarının işlevselliğini City Living asansör kapılarıyla birleştirerek, merdivenlere ihtiyaç duyulmayacak ve belirli Simler için bazı katlarda asansör kapıları 'kilitlenebilecektir'.

Yapılan şey, Realm Of Magic'den portal olarak işlev gören halılar yaratıldı. Binalarınıza fonksiyonel asansörler yapmak için bu asansör kapılarnı kullanacaksınız. (temelde City Living'in asansörleri bir kapıya dönüştürüldü). Asansörün içini istediğiniz gibi dekore edebilirsiniz. Simler hala ışınlanacaklar, ama en azından ışınlanmadan önce asansörün içine girecekler.

Farklı renkli portallar (mavi, kırmızı ve yeşil) kullanarak en fazla üç bağımsız asansör boşluğuna sahip olabilirsiniz. Örneğin, ilk görüntüdeki gibi iki adet asansör şaftınız varsa, bir anasör boşluğundaki asansörler için mavi portalları, diğer asansör boşluğundaki asansörler için kırmızı portalları kullanabilirsiniz.


2x2 asansörler için, bunları aşağıdaki resimde olduğu gibi, asansörün DIŞINI (arkadan bir kare, dışarıya bakacak şekilde) yerleştirmelisiniz. Aksi halde, sims asansöre girdiğinde kapı açılmaz.

Her renk için giriş (IN) ve çıkış (OUT) portalları vardır. Her türden en az biri olması gerekir, aksi halde işe yaramaz! Örneğin, üç kat varsa, iki IN portalına ve bir OUT portalına veya tam tersine sahip olabilirsiniz, ancak üç IN portalına veya üç OUT portalına sahip olamazsınız. Aşağıdaki örneğe bakınız.

Onları yerleştirdikten sonra siyah (görünmez) renk seçeneğini seçerek onları görünmez yapabilirsiniz

Kapıların ve portalların kendileri, sim'in gitmesini istediğiniz yere tıkladığınız asansörü kullanmak için özel bir etkileşime sahip değillerdir. En hızlı rotada sim, asansörü kullanacak.


Portallar, Yapı Modu> Duvar Ekleri'nde bulunabilir (Halılar yerine bunu, Kapı kategorisine daha yakın olduğu için seçilmiş) ve her birinin maliyeti §1'dir ve kapı, Yapı Modu> Kapılar (açıkçası) ve maliyetler §1000'de bulunabilir. Sadece daha ucuz olan City Living asansörünün kapısı yapıldı, şık olanı değil. Portallar Realm of Magic tuning kullandığından, bu paket gereklidir.

İndirmek için link'te açılan sayfanın en sonundaki 'Download' yazısına tıklayın.


Link için buraya tıklayın.

717 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page