top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

Kırmızı Raf. Kuralları yeniden yaz!

Güncelleme tarihi: 16 Ara 2019

amoebae tarafından OMSP SHELF!


Hepimiz eşya konulmayan bazı yerlere ya da üstüne az eşya konulan yerlere çeşitli yöntemler ile daha fazla eşya koyma peşindeyiz. Ama bazen ürettiğimiz çözümler yeterli olmuyor ve koyduğumuz nesneler havada kalıyor.


İşte hal böyle olduğunda Kırmızı Raf sizi sihirli yetenekleriyle tesiri altına alıyor ve eşyalarınıza yerlerie oturmalarını emrediyor - belki de sadece bir moddur =( .


Özellikler

  • Küçük, orta ya da büyük tabanlı çeşitli nesneleri üzerine koyun. (bb.moveobjects ile daha da fazla!)

  • Yerleşimin ince ayarını yapmak için bir raf gibi alt tuşuyla duvarın yukarı ve aşağı yönlerinde hareket etmesini sağlayın.

  • İki versiyon: Aşağıda verdiğimiz linkte iki farklı dosya bulunacak. Bunlardan biri duvarları indirdiğinizde gözüken diğeri ise gözükmeyen Kırmızı Raf olacak. Fakat unutmayın! Bunlardan sadece birini oyununuzda bulundurabilirsiniz. En azından modder böyle söylüyor.

  • İki renk seçeneği! Bu görünüşü daha iyi yapmak için. Ama amaç rengi düzeltmek değil rafın kaybolmasını sağlamak. Satın aldığınızda kırmızı olan rafı, bütün ayarlamalarınız bittiğinde ikinci renk seçeneğine getirin ve rafın görünmez olmasını sağlayın.

Raf kategorisinin başında bulabilirsin, hiçbir maliyeti yoktur ve moo'nun tüm alanı kullanmasını sağlamalısın.


Daha fazla bilgi ve orjinal sayfa için modderın kendi sayfasını bulabilirsiniz.



235 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page