top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

İşte The Sims 4 Discover University! (Güncellendi)

Güncelleme tarihi: 23 Eki 2019


The Sims™ 4 Discover University ile okula hazır olun!

Kitapları dağıt ve okul ruhunu göster.


Simleri yüksek öğrenime,PC ve Mac'te 15 Kasım 2019'da, ve Xbox One ve PlayStation®4'te 17 Aralık 2019'da, başlatırken, The Sims™ 4 Discover University Genişleme Paketini keşfedin.

Hoşgeldiniz, Öğrenciler

Yeni bir öğrencinin yapması gereken çok şey var! Kampüs içi veya kampüs dışı konut seçmekten, yeni materyallerini bisikletle keşfetmeye kadar, Simleriniz hayatlarında bu heyecan verici bölüme başlamakla oldukça meşgul olacak.

Düzen kurmak:

Siminiz, B Üni veya Foxbury Enstitüsü'nün kaydolduktan sonra, yurtta kalmayı tercih ediyor (kampüste kalıyorlarsa), belki öğrenci ortak alanlarında biraz zaman geçirebilir veya kütüphanede bir çalışma oturumu düzenleyebilir. Sim, üniversitesini ve sunduğu her şeyi keşfetmek için bisiklete atlasın! Ayrıca, okuldaki gururlarını kampüsteki bir danışma masasından yeni üniversite geçişiyle gösterdiklerinden emin olmayı unutma!

Akademisyenler:

Tam aşağı geldiğinde, kolej tamamen sınıflarla ilgilidir ve Simlerin seçebileceği çok fazla seçenek var. Biyoloji? Tabi ki. Bilgisayar Bilimi? Emin ol. Kötülük? Garip bir şekilde, evet! Katılacak dersler, üzerinde çalışılacak ödevler ve verilecek sunumlar vardır. Ve tabii ki, derslere katılmak (veya onları ekmek) final notlarını etkileyecektir. Unutma, ne kadar çok şey öğrenirse, gelecekteki kariyerlerinde o kadar iyi olurlar, bu nedenle Simlerin başarılı olmak istiyorsa gevşeme olmaz.

Müfredat dışı etkinlikler:

İş hakkında ne söylediklerini biliyorsun, oyun yok, değil mi? Simleriniz büyük bir sınav için gece yarısı petrolünü incelemediğinde, biraz meyve suyu denemek, oda arkadaşlarıyla takılmak veya belki robotik, tartışma veya sanat gibi okul organizasyonlarına katılmak isteyebilirler. Kampüs söylentisi değirmeni, yeni üyelerin aranmasında gizemli bir gizli toplum olduğunu da iddia ediyor, ancak bunun hakkında hiçbir şey bilemeyeceğiz (göz kırpma göz kırpıyor).

Kendini ifade etmek:

Üniversite, kim olduğunuzu keşfetmenizle ilgilidir ve Simleriniz kişisel tarzlarını gerçekten deneyebilir. Her şey kişiliğini yansıtan yatakhane dekoruyla başlar. Posterlerden mini buzdolaplarına (bütün gece yarısı aperatifleri için) odalarını ders çalışmak veya sadece takılmak için mükemmel hale getirebilirsiniz. Ve kişisel stil söz konusu olduğunda, rahat terlemeleri etkilemek veya spor yapmak için giyinen sınıfa gönderin - hepsi size kalmış!


Güncelleme:



Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce yeterli bir paket mi?

514 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page