top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

İşte The Sims 4 Island Living! [GÜNCELLENDİ]


Arkana yaslanın ve rahatlayın:

Güneşin ışıldadığı ve gecelerin tamamen soğuk olduğu Sulani'ye hoş geldiniz. Ada kanonunuzda parlayan suya yelken açın, kalbinizin içeriğiyle yüzün ve sahneyi bir deniz taşıtıyla keşfedin. Muhteşem bir kumdan kale yapın, bazı ışınları yakalayın ve hatta bir denizkızı ile tanışın!


Yardım edin ya da içeri dalın:

Bir korumacı olun, plajları temizleyin ve Simlerinin adanın dört bir yanındaki tazelik hissini izleyin. Balıkçılık veya dalış kariyerinde dalgalara aşın ya da yerel halkı güneş altında güvende tutmak için cankurtaran olun. Kariyeriniz yok mu? Sorun değil! Simler birkaç garip iş yapabilir veya bir sonraki yemek için balık tutabilir.


Yerel kültüre katılın:

Gelenek Sulani'nin derinliklerine uzanıyor ve simleriniz sunduğu her şeyi tecrübe ediyor. Bir çukur barbekü etkinliğine katılarak, yerel folklor hakkında bilgi edinerek, tropik lezzetleri tadarak ve adadan yaşlılarla sohbet ederek Simleri yeni yaşam tarzlarıyla tanıştırın.


Ada ruhunu sallayın:

Güneş, kum ve dalgalardan ilham alan tropik kıyafetlerle simleri giydirin. Veya şnorkelli yüzme ve normal yüzme gibi su aktiviteleri için hazırlanın. Kırsal bir vahayı ev eşyaları ile süsleyin ve tiki barda gevşeyin. Island Living olduğunda her şey soğuktur (ara sıra güneş yanığı hariç).


Fragman:

Satın Al:


264 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page