top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

The Sims 4 Gizli Bölge: FORGOTTEN GROTTO


The Sims 4'ün ana oyununda iki adet gizli bölge vardır. Bunlardan biri, Oasis Springs'teki Forgotten Grotto; diğeri ise Willow Creek'teki Sylvan Glade'dir. Forgotten Grotto'ya sadece Beceriklilik (Handiness) Yeteneği 10. seviye olan simler ulaşabilir. Bu alanları açtıktan sonra, tüm bu adımları atlatmanıza gerek olmadan kolayca onlara istediğiniz zaman geri dönebilirsiniz. Sadece bölgeye gidin ve içeride dolaşın!


Maden Girişinin Konumu

Gizli Alan: Forgotten Grotto

Bu alanın iki girişi var, ikisi de Oasis Springs'de. Ben bu yazıda Desert Bloom Park'ta bulunan girişi kullanacağım. Parkın çok gerisinde olan maden girişini görmek için yukarıdaki ekran görüntüsüne bakın. İkincisi Landgraab Konağı'nın arkasındaki uçurumun aşağısındadır. Her iki giriş için de 10. seviye Beceriklilik (Handiness) Yeteneği gerekir.


Bu mağara 10. seviye Beceriklilik gerektirir.

Eğer kapıyı anladıysanız şimdi çıkan sorulara şu cevapları vereceksiniz: Wide Path, Climb Ladder, Step onto Ledge, Travel to Grotto. Bu işte birçok deneme yapacaksınız, bu nedenle dört basamağı ezberlemek zorunda değilsiniz.


Forgotten Grotto'nun muhteşem güzelliği

Muhteşem Forgotten Grotto'nun içinde, Kurbağalar, birkaç bitki ve Balık yakalayabileceğiniz birkaç yer bulacaksınız.


Batfish'i bulacağınız tek yer burasıdır. Mağaraya girdikten sonra sağdaki ilk balık tutma yerinde tutablirsiniz. Bu yazımızda sizlere Forgotten Grotto'yu anlattım. Umarım yararlı olmuştur. Mutlu Simlemeler!


312 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

留言


bottom of page