top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

16 Temmuz 2019 Güncellemesi

Güncelleme tarihi: 5 Eki 2019

GÜNCELLEME: 7/16/2019 - PC 1.53.115.1020 / Mac 1.53.115.1220


Yeni bir Görünüm, ve yeni bir Sim Yaratma işlevi -- bugün senin için geliyor!

 

Merhaba Simmerlar! Bu ay sizin için sıradışı bir güncellememiz var, The Sims için cesur ve yeni bir görünüm ve Sim Yaratma için de yepyeni bir işlev. Neyi değiştirdiğimizin ayrıntılarını okumaya devam edebilirsiniz, ama güven bana - oyuna başladığınız anda farklılıkları fark edeceksiniz. Yeni ana menüyü incelemeyi tamamladıktan sonra, bir Sim Hikayesi Oluşturmayı denediğinizden emin olun… normal oyun tarzınızı sarsmanın eğlenceli bir yolu olabilir!


YENİ İÇERİK:



Sim Hikayeleri Oluştur


Simlemeniz yaratıcı bir telaş içinde takılıp kaldı mı? Sim Yaratma ekranında bir hikaye hazırlamayı deneyin! Yeni bir aile kurarak ya da mevcut bir aileye bir Sim ekleyerek, Simlerinizin kişiliğini ve başlangıç koşullarını belirlemek için eğlenceli bir test yapabilirsiniz. Bir hikaye oluşturarak Simlerin bir kariyer, çeşitli beceriler ve farklı başlangıç seviyelerinde hane bütçeleri ile başlayacaktır! Tabii ki yine Simleri her zamanki gibi yaratabileceksiniz.


Yeni Görünüm


The Sims 4 yeni bir görünüme sahip! Şimdi The Sims 4'ün beşinci yılına ve The Sims'in yirminci yılına girmeye başladığımızda, The Sims 4'e yatırım yapmaya devam etmek istedik. Yepyeni Sims oyuncuları, yeni tanıtım videoları, yeni yükleme ekranları, yeni kapak resimleri ve yeni paket simgeleri gibi değişiklikleri hemen göreceksiniz. Ana menü en önemli ilaveleri aldı; sadece yeni tarzımızı göstermekle kalmayıp, aynı zamanda en son paketlerimizden fragmanlar oynatma ve en sevdiğiniz sosyal platformlarda The Sims ile ilgili hızlı bağlantılara erişme yeteneğini keşfedeceksiniz.


Yeni Özelleştirme Seçenekleri


Yeni Sim kadromuzun giyecek bazı yeni kıyafetleri ve aksesuarları var ve yeni içeriklerinin tümünü Sim Yaratma içinde bulacaksınız. Ana menüdeki resme tıklayarak grup çekimlerine göz atın! Temel oyun yeni üstler, altlar, aksesuarlar, saç modelleri ve şapka aldı. Belirli paketlere sahip olan oyuncular, bu paketlerden sahip oldukları kıyafet ve aksesuarların bazılarında yeni renk seçenekleri alacaklar.


Yeni Hile


Oyuna yeni bir hile ekledik! Hile konsolunu açın ve hileyi etkinleştirmek için "bb.showliveeditobjects" yazın. Devre dışı bırakmak için "bb.showliveeditobjects false" yazın.


Hileyi etkinleştirmek, arazilerinizi süslemek için yeni bir nesne grubunun kilidini açacak: kaya, ağaç, çalı, işaret ve her türlü çevre nesnesi. Sayımı kaybettim, ama on iki yüz yeni dekoratif objenin etrafında bir yerde olduğunu düşünüyorum. Bu nesneler, sanatçılarımızın dünyaları oluştururken kullandıkları çevre nesneleridir. Bu nedenle, arazi kullanımı için optimize edilmediğinden, bu hileyi kullanırken lütfen dikkat edin. Fark edebileceğiniz en belirgin sorun, Simlerin bu nesnelerin içinden geçeceğidir.


DÜZELTMELER VE GÜNCELLEMELER:



The Sims 4


  • Çözülen hata kodu 134:ef7a88f2:b4565d86, oyuncuların belirli kayıt dosyalarını yüklemesini engelliyordu.

  • Nesnelerin yürümeye başlayan çocukların ellerine sıkışması sorunu düzeltildi.

  • Dünya Seçme ekranındaki Sulani animasyonu artık Island Living'e sahip olmayan oyuncular için düzgün şekilde görüntülenecektir.

  • Eğitimde, arkadaş canlısı oda arkadaşın Alex şimdi Simine bir kez daha başarılı bir iş verecek.

  • Ana menü, farklı bir öğeye geçmeye karar verene kadar seçtiğiniz paket resmini göstermeye devam edecektir.


Mac


  • İzleme paneli kullanılırken kamera kontrollerinin döndürme ve yakınlaştırma düzeyleri için tutarsız davranması sorunu giderildi.


Vampires


  • Vampirlerin Karanlık Meditasyon ve Etki Duyguları yetkilerini yerine getirmeye yönlendirilirken yönlendirilememesi sorunu giderildi.

56 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page