top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

The Sims 4 Realm Of Magic Oyun Paketi

Güncelleme tarihi: 19 Eki 2019


Kasabayı Keşfet

Gerçek olmayan bir dünya simlerinizi bekliyor ve gizli portala rastladığınızda her bir köşede mistik keşifler var. Sihirli Hayvanlarınızla etkileşime geçin, çevrenizdeki Simler üzerinde büyü yapın ve arkadaşlarınız ya da düşmanlarınız için iksirler hazırlayın.

Büyü Yapmayı Öğren

Klasik öğretiler üzerinde çalışın, Siminizi geliştirmek için büyülü uzmanlar edinin ve bir görevi tamamlayarak Büyücü olun. Simleri dövüşmek, yemek pişirmek, hatta başkalarını nesnelere dönüştürmek için büyü yap ve bir şeyler topla. Simlerin aşık olmasını sağlamak, istenmeyen lanetleri kaldırmak veya sonsuza dek yaşamak için içilebilir iksirler yarat!

Bir Sihirli Hayvana Sahip Ol

Sihirli bir kötü - ya da koruyucu - hayvan Siminin, olması gereken Büyücü olmasına yardım edecek. Sim kişiliğinize kişisel bir gardiyan olarak en çok uyan bir ejderha, peri veya sihirli hayvana sahip olun ve ona yaratıcı bir isim verin.

Olağanüstü Başarı İçin Giyin

Siminize uyan kıyafetler ile büyücülük ruhuna girin. Üst kısımdaki kıyafetler kaynar kazan, ancak hafif bir uyumlu giysi yeni büyüler yapmak için mükemmeldir. Görünümü tamamlamak için asaları ve süpürgeler alın, ardından odaları büyüleyici nesnelerle dekore edin.

Fragman:


Bu paketler birlikte 2 yeni kasaba da oyuna ekleniyor: Glimmerbrook ve The Magic Realm (Büyü Krallığı). Bu ikisinden sadece biri (Glimmerbrook) yaşanabilir ve toplam 5 tane araziye sahip. The Magic Realm ise sadece 1 araziden oluşuyor ve sadece boyut kapısından ulaşılabiliniyor. Ayrıca burası düzenlemenize de imkan sunuyor.


Yorumlarınız neler?

214 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

TAŞINIYORUZ!

Taşınıyoruz! Simmers The Sims'in 20. yaşında Türkiye'nin 'Yeni Nesil Sims Topluluğu' olan Türk Sims Topluluğuna dönüşüyor. Bugünden...

The Sims Mobil'de Gece Oluyor!

The Sims Mobil'i uzun bir gece bekliyor... Hayır hayır böyle değildi. The Sims Mobil'de gece oluyor. Gün bitiyor. Ay doğuyor ve simler...

Comments


bottom of page