top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

The Sims 4 Moschino Eşya Paketi!

Güncelleme tarihi: 5 Eki 2019



Moschino X The Sims - Simlerinizi The Sims'ten ilham alan en yeni Capsule Koleksiyonunda giydirerek modaya olan sevginizi gösterin veya ikonik Moschino koleksiyonlarından giyim stillerini seçin.


Gösterişli Bir Kariyere Katılın - Serbest çalışan bir moda fotoğrafçısı olarak Sim'iniz, kariyerini muhteşem fırsatlarla büyütecek. Bir koleksiyonun küratörlüğünü yapmayı ve çekeceğiniz mükemmel nesneyi seçmeyi öğrenin, sonra cesur ve stilize görünümleri vurgulamak için doğru açıları bulun. Siminizin serbest moda fotoğrafçısı olarak kariyerini büyütün, esnek bir yaşam tarzı yaşayın ve bir sonraki büyük kampanya ya da kapsam için çekim yapmak için ilham alın!


Bir Stüdyo Seansınız Olun - Spotunuzun açık olduğu ve baskı olduğu yerlerde kendi stüdyonuzu hayata geçirin. Resimlerinizi, yeni mobilyalarınızı ve dekorunuzu ve ilhamınızı alan fotoğraflarınızı çekmek için kişiselleştirilmiş dokunuşlarla erişin.



Bunlar dışında SimGuruFrost, The Sims Ekibinin 9 Ağustos Cuma günü paketi bizlere daha yakından tanıtmak için The Sims Twitch kanalından canlı yayın yapacağını duyurdu. Yayın Türkiye saatiyle 21.00'da yapılacak.


Eğer paket hakkında daha fazla detay görmek isterseniz The Sims Ekibinin yapmış olduğu yayının tekrarını izleyebilirsiniz.



161 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

TAŞINIYORUZ!

Taşınıyoruz! Simmers The Sims'in 20. yaşında Türkiye'nin 'Yeni Nesil Sims Topluluğu' olan Türk Sims Topluluğuna dönüşüyor. Bugünden...

The Sims Mobil'de Gece Oluyor!

The Sims Mobil'i uzun bir gece bekliyor... Hayır hayır böyle değildi. The Sims Mobil'de gece oluyor. Gün bitiyor. Ay doğuyor ve simler...

Comentários


bottom of page