top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

İşte The Sims 4'ün Yeni Görünüşü!

12 Temmuz'da gerçekleştirilen Maxis Aylık yayınında bu ay The Sims 4 için yepyeni görünüşe sahip kutu kapakları, yeni plumbob (sim kristali) ve birkaç yeni CAS (Sim Yaratma Ekranı) içeriğin Simmerlar ile buluşacağı duyuruldu.

Bu yazımızda The Sims 4'ün yeni görünüşünü inceleyeceğiz. İşte yeni The Sims 4 kutusu:

Bu yeni kapak ile birlikte eskisine nazaran daha fazla Sim çeşidiyle oyun hakkında daha fazla fikir elde edebiliyoruz. Ayrıca kimilerine göre ise bu kapak The Sims 2'nin kapağını çok andırıyor. Belki de Maxis eski enerjiyi geri istiyor.


''Bu yeni kutu resmi bana The Sims 2'nin kutu kapağını hatırlattı''

Ayrıca kapakta bir diğer dikkat çeken şey yeni Sim Kristali oluyor.

Yeni kristal diğerine göre çok daha keskin hatlara ve renklere sahip. Yakından kafa karıştırıcı dursa da uzaktan eskisinden çok daha fazla kristale benzediğini görebilirsiniz. Açıkçası bu tarz baya etkileyici. Şunu da ekleyelim ki oyunun içinde gördüğümüz kristaller yine eskisi gibi kalacak.

Tıpkı yeni 'Ana Menü'de bulunan renderda da gördüğünüz gibi Sim Kristali eskisi gibi. Ana Menü de oyunun ikinci Ana Menü görünümünün geliştirilmiş hali olarak güncellenmiş.

Oyun tuşu sağ tarafa alınmış ve yeni tema renkleri, ikonlar ve Sim Kristali ile tamamlanmış. Sahip olunan paketler aşağıya konumlandırılmış. Render iyice ortaya getirilmiş.

Kutusu değişen sadece ana oyun değil tabii ki de. Paketlerde bu değişikliklerden payını almış. Ana Menü de görülen ikonlardan da anlaşılacağı üzere artık Genişleme Paketleri tek bir renk altında toplanacak.

Turkuaz, mavi ve yeşil olarak üçe ayrılan paketler yepyeni bir tasarımla geliyor ve sonunda ''Ben ek paketim!'' diye bağırıyor. The Sims 4 logosunun küçültülmesi bu kutuların oyun gibi durmasını önlemiş ve onları ek paketler haline getirmiş.

Ancak The Sims ekibi ''Şu da aynı kalmasın. Ona da parmak atalım'' dercesine yükleme ekranını bozarak Yükleme Ekranı'na yazık etmiş.

Yenisi ile değiştirilen Sim Kristali düz mavi bir arka planın önüne yerleştirilmiş. Bu bölümde yeni Plumbob'un kullanılması ve mavi arka plan dışında hiçbir farklılık yok. Umarım ekip bu bölümde çok zorlanmamıştır.

Şimdi tüm bu olanların nedeni sorulunca SimGuruFrost ne demiş ona bakalım:

Bir Simmer: ''Görünüşü değiştirmek için size ne ilham verdi çocuklar? Herhangi özel bir sebep var mı?'' SimGuruFrost: ''The Sims 4'ün devam eden başarısı. The Sims 4'ün 5. yılındayız ve bunun ne kadar harika bir kilometre taşı olduğunu düşündük. Bu ayrıca The Sims 4'ü daha uzun yıllar destekleyeceğimizin kanıtını gösterme biçmi.''

Kısaca Frost The Sims 4 için yolun daha uzun olduğunu söylüyor. Bu da The Sims 5'in ufukta bile gözükmediğini ve The Sims ekibinin yollarına bir müddet daha The Sims 4 ile devam edeceklerini belirtiyor.



150 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

TAŞINIYORUZ!

Taşınıyoruz! Simmers The Sims'in 20. yaşında Türkiye'nin 'Yeni Nesil Sims Topluluğu' olan Türk Sims Topluluğuna dönüşüyor. Bugünden...

The Sims Mobil'de Gece Oluyor!

The Sims Mobil'i uzun bir gece bekliyor... Hayır hayır böyle değildi. The Sims Mobil'de gece oluyor. Gün bitiyor. Ay doğuyor ve simler...

Comments


bottom of page