top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

Güncelleme: 12.11.19

Güncelleme: 11/12/2019 - PC 1.58.63.1010/ Mac 1.58.63.1210


YENİ VE GELİŞTİRİLMİŞ ÖZELLİKLER


Çok Katlı Sütunlar

Onlara çok katlı sütunlar demenin doğru olduğundan emin değilim. Bunlar daha çok ''çok boylu'' sütunlara benziyor. Yapı kataloğuna gir, bir sütun yerleştir, en üstteki tutamacı tut ve yeniden boyutlandırmak için yukarı ve aşağı sürükle. Bazıları maksimum büyüklüğe sahip, bazıları ise ... Sanırım 100 feet yukarı.


UI Ölçeklendirme

Seçenekler menüsünde artık mevcut - UI Ölçeklendirme! Küçük kullanıcı arayüzü sorunları olan bir 4k oyuncu musunuz? Arayüzünüzün 50 metreden daha uzak mesafelerde okunabilir olmasını mı tercih edersiniz? Ölçeği kişisel tercihlerinize göre kişiselleştirme arzunuz var mı? Şimdi yapabilirsin! Seçenekler panelinden, Oyun Seçenekleri'ni açın ve Erişilebilirlik seçeneğini belirleyin. Ekranınız için eşyaları güvenli bir aralıkta tutmak için kaydırıcının kırmızı kısımlarından uzak durun. Ancak, maceracı hissediyorsanız, bir deneyin, çıldırın! Herhangi bir nedenden dolayı kendinizi kötü bir durumda bulursanız, seçenekler panelinden veya ölçeklendirmeyi varsayılana sıfırlamak için Ctrl + U tuşlarını kullanarak her zaman sıfırlayabilirsiniz!


Ana Menü Mesajlaşma

Neler olup bittiği hakkında HER ŞEYİ bilmek istediğinizi biliyoruz, bu yüzden Ana Menü'de size en yeni ve en iyi Sims içeriğini gösterme özelliğini ekledik. Ücretsiz içerik hakkında bilgi edinebilecek, gelecek sürümlerde en son güncellemeleri gözden geçirebilecek, en yeni blog gönderilerini ve daha fazlasını okuyabileceksiniz!


Yeni Kıyafetler

Tatil Kutlama Paketini bazı yeni çocuklar ve yeni yürümeye başlayan giysilerle güncelledik! Tatil Kutlama Paketini oyununa henüz eklemediyseniz, Ana Menü'deki simgeye tıklayın ve ücretsiz paketi indirin! Oradan bir Sim Oluştur'a gidin ve yeni varlıkları bulmak için Tatil filtresini seçin! Çocukların yeni bir erkek üst, kadın üst ve kışlık botları var! Yeni yürümeye başlayan çocuklar, erkekler için yeni bir kıyafet, kadınlar için yeni bir kıyafet ve bazı ayakkabılar var! Veya SimGuruMorgan'ın içerikle yeni ve harika bir görünüm oluşturduğu Tarzlı Görünüşleri açın!


Müzik

Hip Hop Radyo İstasyonu'nu herkesin kullanımına sunduk! Bu, artık Get Famous'a özel olmadığı anlamına gelir. Ancak, Ünlü Olun özel müziğinin çalınması için hala Ünlü Olun'a ihtiyacı olacak.


DÜZELTMELER ve GÜNCELLEME


The Sims 4

  • Fruitcake'den hoşlanmayan Sims artık diğer tüm yiyeceklere olumsuz tepki vermiyor. Öte yandan, Fruitcake'den hoşlanan Sims artık Poor Quality gıdalarına olumlu tepki vermeyecek.

  • Dünyaları Yönet'in “Diğer Haneler” sekmesinde bulunan haneler artık yalnızca bir Çocuktan oluşamaz.

  • "Yüz" veya "Tüm" kategorileri dışındaki Sim özelliklerini rastgele seçerken cilt ayrıntıları artık kaybolmuyor.

  • Çocuk Simler artık Sarışın olarak ayarlandığında kaş rengini Kahverengi olarak değiştirmeyecek.

  • Kullanıcı Arayüzünü Yakala seçeneği etkinken ekran görüntüsü yakalamanın aslında kullanıcı arayüzünü yakalamaması sorunu düzeltildi.

  • Simmerlar bu işlemi tamamlamadan önce başka bir işlemi sıraya koyarsa, Telefonla Fatura Ödeme'yi Telefonla Gerçekleştirmeyen bir sorun düzeltildi.

  • Dizüstü Modunda oynayan Simmerlar, şimdi oyun aydınlatmasında iyileştirmeler görecek.


Daha başka birçok düzenleme de oyunda yerini aldı. Gerçekten bu zamana kadarki en büyük güncelleme olduğu için bütün detayları yazmadım.


Ana Ekran

Oyun yüklendikten sonra, oyuncular artık oyun hakkındaki en son güncellemeler, yeni blog yayınları ve gelecek olan içeriklerden haberdar edilecektir. Oyuncular en son Sims haberlerinde güncel kaldıklarından emin olmak için bu bildirimler arasında geçiş yapabilirler.


CAS


Build/Buy

İnşaatçılar sevinin! Emrinde sütunlarla ilgili yeni araçlar var! Sütunlar artık çok katlı ve en yüksek binaları barındırmak için dört kata kadar sürüklenebiliyor. Yüksekliği uzatılmış olan sütunlar, taşınırken veya kopyalanırken yüksekliklerini koruyacaktır.


UI Ölçeklendirme


16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

TAŞINIYORUZ!

Taşınıyoruz! Simmers The Sims'in 20. yaşında Türkiye'nin 'Yeni Nesil Sims Topluluğu' olan Türk Sims Topluluğuna dönüşüyor. Bugünden...

The Sims Mobil'de Gece Oluyor!

The Sims Mobil'i uzun bir gece bekliyor... Hayır hayır böyle değildi. The Sims Mobil'de gece oluyor. Gün bitiyor. Ay doğuyor ve simler...

Comments


bottom of page