top of page
Yazarın fotoğrafıMentos

EA ve Steam Ortak Oluyor!

EA resmi blogu, Steam hayranlarının onayladığından emin oldukları bazı önemli haberleri bıraktı. Gelecek ilkbahardan başlayarak, EA abonelik hizmeti EA Access'i Steam platformuna getirecek.


Star Wars Jedi: Fallen Order bu yeni ortaklıkta mevcut olan ilk unvan olacak. Daha sonraki aylarda Steam oyuncuları The Sims 4 ve Unravel Two gibi diğer oyunlara da erişebilecek.


Gelecek sene için çok oyunculu oyunlar planlandı ve hem Origin hem de Steam'deki oyuncular bu çok oyunculu oyunları birlikte oynayabilecekler.


İşte EA.com’dan tam blog yazısı:

Electronic Arts and Valve, EA oyunlarını Steam'deki oyuncuların ellerine almak için ortak oldu. Gelecek ilkbahardan başlayarak, harika oyunlar ve üye avantajlarından güç alan sürekli büyüyen abonelik hizmetimiz olan EA Access, Steam'e adım atacak. EA Access, Steam'de bulunan ilk ve tek oyun abonelik hizmeti ve EA aboneliğine sahip dördüncü platformdur. Ortaklık, 15 Kasım'da başlatılan Star Wars ™ Jedi: Fallen Order ile başladı ve bugün ön sipariş vermeye hazır. Gelecek aylarda Steam'deki oyuncular The Sims ™ 4 ve Unravel ™ Two gibi diğer büyük başlıkları da oynayabilecekler. Apex Legends ™, FIFA 20 ve Battlefield ™ V gibi çok oyunculu oyunlar gelecek yıl piyasaya sürülecek ve hem Origin ™ hem de Steam'deki oyuncular birlikte oynama yeteneğine sahip olacak. The Vault'da bir kitaplık kütüphanesi sizi bekliyor ancak oyunların ötesinde, EA Access oyun deneyiminizi daha az ödülle zenginleştiriyor. Katalog genelinde özel indirimlerle kırmızı halı muamelesi ve en büyük franchise'larımızın bazıları için oyun içi avantajlar elde edin. Önümüzdeki haftalarda ve aylarda bu ortaklıkla ilgili daha fazla haber ve güncellemeye dikkat edin!
10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

TAŞINIYORUZ!

Taşınıyoruz! Simmers The Sims'in 20. yaşında Türkiye'nin 'Yeni Nesil Sims Topluluğu' olan Türk Sims Topluluğuna dönüşüyor. Bugünden...

The Sims Mobil'de Gece Oluyor!

The Sims Mobil'i uzun bir gece bekliyor... Hayır hayır böyle değildi. The Sims Mobil'de gece oluyor. Gün bitiyor. Ay doğuyor ve simler...

Comments


bottom of page